Airconditioning

Een airconditioning is meer dan een koelinstallatie. Het zorgt voor een perfecte balans tussen temperatuur, frisse lucht en vochtigheid, en bovendien wordt de lucht zelfs gezuiverd, zo kan je het hele jaar door genieten van een comfortabel binnenklimaat.

Een gezond binnenklimaat 

JG Airconditioning regelt de ideale temperatuur bij jouw thuis. Ons uitgebreid aanbod van energiebesparende airco’s en warmtepompen bieden jou een totaaloplossing met een hoog comfort en een uiterst laag energieverbruik, voor een gezond, duurzaam en comfortabel binnenklimaat. 99% van onze installaties zijn na 5 jaar nog steeds probleemvrij. Onze airconditioners leveren het hoogste comfort tegen zeer beperkte energiekosten. Je profiteert van zuivere lucht die vrij is van virussen, bacteriën, pollen en geurtjes.

 

JG Airconditioning biedt jou de beste oplossingen om ongeacht jouw behoeften het beste binnenklimaat te creëren. Onze airconditioners geven het hele jaar de ideale temperatuur, verwarming in de winter, verkoeling in de zomer en zuivering van de lucht. 

Kwaliteit is voor ons vanzelfsprekend

Het is ons doel om het leven binnenshuis aangenamer te maken door een perfecte temperatuurregulatie. Daarom werken we enkel met de beste materialen en opteren we steeds voor kwalitatieve  topmerken zoals: Panasonic, Daikin en Mitsubishi.

 

Bij JG Airconditioning garanderen we het beste op het gebied van comfort, efficiëntie en lage energiekosten. Ook na aankoop van je airconditioning kan je op een uitstekende dienst na verkoop rekenen. 

LOGO_PANASONIC H&C (1).png
DAIKIN_logo.svg.png
Untitled design (1) (1).png