Professionele oplossingen voor bedrijven

Een van de belangrijkste redenen om airconditioning te installeren in uw bedrijf is natuurlijk de bevordering van het werkklimaat. Het is van belang dat jouw werknemers goed in hun vel zitten. Gezuiverde lucht en een prettige temperatuur zorgen onder andere voor minder ziekteverzuim en jouw werknemers zullen zich daarnaast beter kunnen concentreren op hun werkzaamheden. 

Flexibele installatie, eenvoudig en zonder gedoe

Met een VRF airconditioningsysteem kunnen we op een energiezuinige wijze complete gebouwen koelen, verwarmen en ventileren. Deze VRF-systemen kennen één buitenunit en meerdere units voor binnen. Dit geeft eindgebruikers de mogelijkheid om de zones apart van elkaar te regelen. Je kunt dus de zuidkant van jouw pand koelen en tegelijkertijd de noordkant verwarmen. Kenmerkend voor VRF-systemen is de aanwezigheid van koudemiddel, de naamgever van het systeem: Variable Refrigerant Flow (Volume).

Oplossingen op maat

De ideale binnenklimaat regelen is altijd maatwerk. Een multifunctioneel complex vraagt om andere oplossingen dan een kantooromgeving. JG Airconditioning komt op basis van de functie van het gebouw, de wensen op het gebied van energiezuinigheid en de toepassingsmogelijkheden met een VRF-systeem op maat. Natuurlijk dragen we ook zorg voor installatie en onderhoud van jouw VRF-systeem. Het initiatief hierin ligt bij ons, zo heb jij er geen omkijken naar!

Download de VRF brochure

Ben je geïnteresseerd in één van onze VRF oplossingen? Neem vrijblijvend contact met ons op!