Daikin

De airconditioners van Daikin hebben gunstige energielabels en bieden energiezuinige technologieën voor de toekomst aan. De uiterst efficiënte split- en multisplit-airconditioners van Daikin bieden superieure stijl, prestatie en flexibiliteit. Ze leveren tegelijkertijd een optimale energie-efficiëntie, voor een lagere CO2-emissie en lagere energiekosten.  

Omwille van de stijgende energieprijzen en groeiende bezorgdheid voor het milieu, moet de airco echter ook energie-efficiënt zijn. De airco systemen van Daikin bieden een alles-in-één-oplossing, en dus een superieure prestatie en energie-efficiëntie, om het milieu waarin we leven te beschermen.  

De warmtepompen inverters airconditioners zijn niet enkel stijlvol maar ook energieslim, met hun individuele, programmeerbare besturingen voor elke kamer en hun aanwezigheidssensors die het energieverbruik verminderen wanneer niemand thuis is. 

Airco modellen

Daikin heeft een groot aanbod aan airconditioners. Airco aan de wand, onder het plafond, als inbouw of een vloermodel. Bij JG Airconditioning vind je de ideale airconditioning voor jouw woning. Laat je bijstaan door onze ervaren experts en installateurs. 

Daikin_Perfera_FTXM-M.png

Wandmodel Perfera 

FTXM-M Wandmodel

Aantrekkelijk wandmodel zorgt voor perfecte luchtkwaliteit.

Perfera floor .jpg

Vloermodel Perfera

Vloermodel voor een comfortabele omgeving

Ontworpen voor een maximaal comfort.

Perfera_wand1

Wandmodel Comfora

Stijlvol R32 wandmodel 

Discreet wandmodel voor hoog rendement en comfort.

Roundflow.png

Inbouw Cassette

Flexibel design

Luchtuitblaad van 360° voor optimaal rendement en comfort.

Stylish.png

Wandmodel Stylish

Design wandmodel

Waar innovatie en creativiteit elkaar ontmoeten.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte