Warmtepompboiler

Het ruime assortiment warmtepompboilers biedt geschikte oplossingen voor elke woning. De nieuwe warmtepompboilers zijn een efficiënte oplossing voor warm tapwater. Deze boiler is ook ideaal voor kleine ruimtes en kan ingepast worden in kleine ruimtes, lage plafonds of hoeken.  
 

De warmtepomp is een van de meest eco-energetische en meest rendabele systemen voor warmwaterproductie. De pomp, die op de watertank wordt geplaatst, haalt de energie uit de omgevingslucht en gebruikt deze extra bron om het water te verwarmen tot op een temperatuur van 55°C.
 

Is je bestaande boiler aan vervanging toe of zoek je voor je nieuwbouw of renovatie een energiezuinig en toekomstgericht alternatief? Dan is de warmtepompboiler zeker het overwegen waard.  

Voordelen van de warmtepompboiler

  • Energiebesparend: De warmtepompboiler heeft een digitaal bedieningspaneel met monitoring van energieverbruik, een fotovoltaïsche functie en kan samenwerken met MV-installaties. 
     

  • Comfort: Verschillende gebruiksmodi zijn gebaseerd op behoefte van de eindgebruiker. De boiler beschikt ook over een AUTO-modus, een intelligente temperatuur instellingen dankzij monitoring warm verbruik. Alsook kan je gebruik maken van een BOOST-modus, ECO-modus en Afwezigheids-modus.
     

  • Duurzaam: De warmtepompboiler heeft een geëmailleerde tank van hoge kwaliteit en een drukventiel met beveiliging tegen storingen of drukverschillen. Er is ook een specifieke afdichting op de flens om roestvorming tegen te gaan.  

Heb je hulp nodig bij de keuze van je warmtepompboiler?